SOLICITARE ACORD ȘI INFORMARE GENERALĂ CU PRIVIRE LA POLITICA NOASTRĂ DE CONFIDENȚIALITATE ȘI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Bine ați venit pe site-ul GradinitaOnline.ro. În acest document găsești răspunsuri concrete despre cum sunt colectate, stocate și prelucrate datele tale personale. Dacă ai o întrebare sau nelămurire legată de aspectele prezentate, ne poți trimite întrebările tale la adresa contact@gradinitaonline.ro sau la datele de contact furnizate mai jos.

Obiectivele acestui demers sunt:

  • protejarea datelor tale personale și respectarea intimității tale;

  • respectarea prevederilor legale privind protectia datelor cu caracter personal;

  • și nu în ultimul rand pentru a-ți aduce la cunoștință modul și felul în care sunt colectate, stocate și prelucrate datele tale personale, pentru a respecta prevederile legale

Această informare produce efecte de la data actualizării

Documentul este publicat la: 01.08.2020

Iată întrebările la care vei primi răspuns în acest document:

  • Cine este compania care administrează site-ul www.GradinitaOnline.ro?

  • De ce date personale avem nevoie de la tine?

  • Care este scopul și temeiul juridic al prelucrării?

  • Cum prelucrăm datele personale?

  • Cum colectăm datele personale?

  • În ce situații colectăm și prelucrăm datele tale?

  • Cine are acces la datele tale personale?

  • Cât timp păstrăm datele tale personale?

  • Sunt datele tale personale în siguranta?

  • Care sunt drepturile tale?

  • Cum îți poți exercita drepturile?

 

Cine este compania care administrează site-ul www.GradinitaOnline.ro?

Love & Education SRL (denumită în continuare “GradinitaOnline”, ”www.GradinitaOnline.ro”) este o companie din România, având sediul în Iași, Strada Sărărie 6, Camera 2, etaj 1, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J22/1017/ 2020, cod fiscal 42503903.

Gradinita Online colectează datele personale astfel:

Informații furnizate direct de tine, prin intermediul formularelor de înregistrare de pe site și paginile de promovare a serviciilor (spre exemplu, ca urmare a înregistrării unui cont personal pe site, ca urmare a abonării la newsletter-ul Gradinita Online, etc.).

Informații pe care le obținem indirect, atunci când ne folosești serviciile (spre exemplu, prelucrăm istoricul interacțiunilor tale cu newsletter-ele noastre pentru a putea înțelege și limita newsletter-ele la cele care te interesează).

Furnizarea datelor tale personale este permisă și voluntară, exceptând situația în care furnizarea datelor este o cerință obligatorie din punct de vedere legal: încheierea unui contract, date de facturare, date pentru înscrierea la cursuri sau contabilitate.

Dacă nu vrei sa ne oferi datele tale personale și această furnizare este voluntară, atunci acest lucru nu te poate afecta.

Dacă nu reușești să ne oferi datele tale personale și această furnizare este obligatorie, atunci te poate afecta, fiindcă nu vei putea beneficia de serviciile pe care le oferim, pentru că prestarea lor e legată de înregistrarea și declararea unor detalii fiscale.

De ce date personale avem nevoie de la tine?

Avem nevoie de e-mailul tău pentru comunicări în scopuri de e-mail marketing;

Avem nevoie de e-mailul tău și numărul tău de telefon pentru comunicări administrative legate de cursurile la care te-ai înscris;

Avem nevoie de numele tău în scopul personalizării mesajelor de marketing pe care ți le trimitem;

Atunci când faci o înscriere, noi colectăm numele, prenumele, e-mailul, numărul de telefon și orașul de domiciliu/reședința pentru gestionarea și alocarea înregistrării tale către prestatorul de servicii educaționale cu scopul livrării serviciilor solicitate prin formularul completat la înregistrare.

Atunci cand faci o înscriere noi colectăm datele de facturare numai în scopul respectării prevederilor legale privind emiterea facturilor proforme și fiscale.

În vederea oferirii de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluării serviciilor oferite, precum și a exercitării unor activități de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, avem nevoie de următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, adresa IP, număr de telefon.

Te rugăm să nu ne furnizezi alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.

Care este scopul și temeiul juridic al prelucrării?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul tău sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmează.

Datele vor fi prelucrate numai dacă există un interes legitim, un consimțământ explicit sau avem o obligație legală.

Gradinita Online utilizează formulare prin care îți poți face cont personal, poți comenta la articole și clipuri video, te poți înregistra la newsletter-ele informative.

Acestea includ câmpuri precum numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, oraș, județ, parola de acces.

Folosim aceste date pentru a-ți permite accesul în site și pentru a putea livra serviciile pe care ai ales să le primești.

Ori de câte ori realizezi operațiunile de mai sus, ești de acord cu termenii și condițiile de furnizare a acelor servicii.

S-ar putea să trebuiască să solicităm, de asemenea, informații fiscale suplimentare, în cazul în care suntem obligați prin lege să depunem declarații fiscale în legătură cu serviciile comandate de tine. În acel caz, ne vom referi la adresa ta (necesară pentru a fi trecută pe factura fiscală), dar și alte date fiscale pe care legea ne obligă să le colectăm și prelucrăm în legătură cu tranzacția în cauză. În această situație, temeiul legal pentru prelucrare va fi reprezentat de obligația de a ne conforma cu prevederile din legislație.

Nu îți folosim datele pentru a-ți trimite comunicări de marketing decât dacă optezi în mod explicit pentru o astfel de comunicare. Chiar și în astfel de cazuri, te asigurăm că ai o opțiune ușor de folosit pentru a te dezabona în orice moment, fie în comunicarea însăși, fie contactându-ne prin e-mail la contact@gradinitaonline.ro

Pe site-ul www.GradinitaOnline.ro ai posibilitatea de a ne trimite un mesaj. Datele pe care le trimiți în urma folosirii acestei opțiuni de contactare sunt prelucrate în baza interesului nostru legitim de a răspunde solicitării tale.

Prelucrăm datele tale personale pe baza unor interese care sunt: legitime, legale, reale, transparente și prezente.

Interesele noastre legitime pot fi înlăturate de: interesele tale și drepturile tale fundamentale.

Îți protejăm în mod adecvat interesele, drepturile și libertățile.

Îți oferim explicații detaliate care explică faptul că interesul nostru legal și legitim are prioritate față de interesele tale sau drepturile și libertățile fundamentale, fără însă a le încălca.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor tale personale „sensibile” este că prelucrarea se referă numai la datele cu caracter personal pe care le faci publice în mod evident (exemplu: postezi anumite comentarii pe website, adaugi poze în Galerie)

Noi nu colectăm, nu stocăm și nu prelucrăm în niciun fel date personale sensibile.

Cum prelucrăm datele personale?

Datele vor fi prelucrate numai dacă există un interes legitim, un consimțământ explicit sau avem o obligație legală.

Prelucram datele primite de la tine pentru facturare, folosind aplicația internă de CRM.

Prelucrăm datele primite de la tine pentru informări administrative, folosind aplicația internă de CRM.

Prelucrăm datele primite de la tine pentru a-ți trimite e-mailuri și newslettere, folosind aplicația internă CRM.

Cum colectăm datele personale?

Datele sunt colectate direct de la tine prin formularele de pe site-ul www.GradinitaOnline.ro, formularele facebook, aplicație de chat, prin e-mail, telefonic.

Datele sunt colectate direct și indirect prin intermediul echipamentelor sau dispozitivelor tale în funcție de setările de confidențialitate sau preferințele browser-ului pe care îl folosești.

Datele sunt colectate indirect, în momentul în care altcineva (o persoana juridică sau fizică) face înscrierea la un curs pentru tine.

Gradinita Online colectează în mod automat anumite informații, pe care le stochează în rapoartele sale de trafic. Informațiile despre care vorbim pot include IP-ul dispozitivului de pe care ne vizitezi, regiunea sau localizarea generală de unde accesezi site-ul, precum și tipul de browser, sistem de operare ori de dispozitiv de pe care ne accesezi. În plus, colectează și un istoric al paginilor pe care le accesezi.

Utilizăm această informație în temeiul interesului nostru legitim de a observa în ce măsură paginile site-ului corespund nevoilor de afișare ale dispozitivului tău particular, pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci când livrează pagini către anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendințe, a observa modul în care utilizatorii pot naviga mai bine în paginile noastre.

În ce situații colectăm și prelucrăm datele tale?

  • atunci când faci o înscriere pentru un curs prin intermediul site-ului www.GradinitaOnline.ro, telefonic sau pe e-mail;

  • atunci când îți creezi un cont personal pe site-ul www.GradinitaOnline.ro pentru a facilita accesul tău la serviciile și materialele educaționale;

  • atunci când comunici cu noi prin intermediul aplicației de chat online;

  • atunci când beneficiezi de servicii gratuite: Documente, eBook-uri,Tutoriale, Webinarii, Cursuri, Seminarii;

  • atunci când participi la evenimente online sau offline, cu taxă sau fără;

  • atunci când ne soliciți abonarea la newsletter;

  • atunci când întocmim documentele legale și necesare pentru înscrierea, participarea și finalizarea cursurilor;

  • atunci când trimitem comunicări de marketing (pe e-mail sau telefonic);

  • atunci când navighezi pe site prin intermediul Cookie-urilor strict necesare.

 

Cookie-uri pot fi clasificate în 4 categorii, după tipul de informație la care au acces:

  1. Cookie-uri strict necesare pentru funcționarea platformei electronice (nu colectează date cu caracter personal).

  2. Cookie-uri care monitorizează performanțele site-ului (colectează informații generale legate de trafic; nu colectează date cu caracter personal).

  3. Cookie-uri care monitorizează funcționalitățile oferite de site (țin minte informații legate de alegeri pe care le-ai făcut în utilizarea site-ului, precum user-ul contului cu care ai accesat site-ul, limba pe care o utilizezi în vizualizarea site-ului, etc.; informațiile colectate sunt, de obicei anonimizate (nu se colectează date cu caracter personal).

  4. Cookie-uri folosite la targetarea vizitatorilor și publicitate (acestea sunt utilizate pentru a oferi vizitatorilor anunțuri publicitare relevante și, de obicei, sunt folosite pentru publicitate, atât de proprietarul site-ului cât și de agențiile de publicitate; de obicei, acestea au rolul de a ține minte faptul că ai vizitat un anumit site sau ai fost interesat de un anumit tip de informație. Acestea pot colecta date cu caracter personal precum adresa IP, geolocația sau poate genera profile legate de preferințele unui utilizator de internet).

 

Poți ajusta setările de confidențialitate din browser pentru a bloca toate cookie-urile; cu toate acestea, acest lucru ar putea afecta experiența ta de navigare.

Mai multe detalii despre modul de ștergere a cookie-urilor sau modul de gestionare a cookie-urilor în diferite browsere de internet pot fi găsite accesând linkurile de mai jos:

 

Cine are acces la datele tale personale?

Datele tale personale pot fi procesate de terți cu care avem o relație contractuală în scopuri care servesc interesului nostru legitim.

Informațiile tale personale pot fi comunicate colaboratorilor/afiliaților care prestează servicii prin intermediul site-ului www.GradinitaOnline.ro și pe care în mod expres le soliciți prin completarea formularelor de înregistrare la evenimentele educative (cursuri, seminarii, masterclass-uri, workshop-uri) organizate de acestea și promovate prin Gradinita Online.

 

Pentru funcționarea eficientă a platformei, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni, cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la tine, cu mențiunea expresă că vom apela doar la entități care oferă garanții suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerințele prevăzute în Regulament și să asigure protecția datelor tale personale.

 

În acest caz pot fi menționate:

  • Serviciile de găzduire a site-ului și a bazelor de date, backup și infrastructură – pot avea acces la nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, adresa de domiciliu, IP., servicii oferite de Wix.com Ltd, 40 Namal Tel Aviv, 6350671 Israel

  • Serviciile de social media – pot avea acces la adresele de e-mail. Serviciile oferite de Facebook cu sediul în SUA, Menlo Park, CA. 555753

  • Serviciile Google Analytics – aplicație pentru statistici - nu au acces la datele personale, Serviciile Yandex Metrics – aplicație pentru statistici - nu au acces la datele personale.

  • Serviciile de procesare plăți online – pot avea acces la nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresa de domiciliu. Servicii oferite de Stripe Payments Europe Ltd., C/O A & L Goodbody, Ifsc, North Wall Quay, Dublin, Ireland

 

De asemenea, vom dezvălui datele tale personale unor terțe părți:

  • Dacă ne dai consimțământul tău pentru această dezvăluire;

  • Către persoane care demonstrează că acționează legal în numele tău;

  • Pentru a răspunde oricăror reclamații, pentru a ne proteja drepturile sau drepturile unui terț, pentru a proteja siguranța oricărei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegală;

  • Pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța angajaților noștri, clienților, furnizorilor sau altor persoane.

 

Orice colaborator/afiliat/partener/furnizor către care dezvăluim informațiile tale personale în conformitate cu cele de mai sus sunt limitate (prin lege și prin contract) în capacitatea lor de a utiliza informațiile tale personale doar în scopurile specific identificate de noi. Ne vom asigura întotdeauna că orice terțe părți către care dezvăluim informațiile tale personale sunt supuse obligațiilor de confidențialitate și de securitate în conformitate cu contractele semnate cu ei și cu legile aplicabile. Cu toate acestea, pentru evitarea îndoielii, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci când dezvăluirea nu este decizia noastră.

 

Cât timp păstrăm datele tale personale?

Datele cu caracter personal furnizate de tine vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale, precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție.

Cu alte cuvinte, limităm durata de stocare a datelor tale personale la ceea ce este necesar pentru scopurile noastre de procesare enunțate.

În fiecare an analizăm datele colectate și prelucrate, în vederea filtrării, sortării și menținerii prelucrării doar pentru datele în cazul cărora scopul prelucrării este actual.

Ștergem datele tale după un an de la data la care relația ta cu noi se încheie (clauză aplicabilă în cazul newsletterelor, de la momentul la care cititorul nu mai accesează conținutul newsletterelor noastre).

Ștergem datele tale la momentul la care ne soliciți acest lucru, cu excepția datelor a căror furnizare și prelucrare este impusă de o prevedere legală, pe care le ștergem în termenul prevăzut de lege pentru aceasta (datele de facturare în 5 ani).

Sunt datele tale personale în siguranta?

Gradinita Online se angajează să protejeze datele tale personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului neautorizat și distrugerii și ia toate măsurile de precauție rezonabile pentru a proteja confidențialitatea acestor date, inclusiv prin utilizarea unor măsuri organizatorice și tehnice adecvate. Măsurile organizatorice includ controlul accesului fizic la sediul nostru, pregătirea personalului și blocarea fișierelor fizice în dulapurile de depozitare. Măsurile tehnice includ utilizarea de criptare, parole pentru accesul la sistemele noastre, utilizarea certificatelor de securitate de tip SSL, pentru criptarea datelor în tranzit, etc.

Toate datele sunt stocate în centrele de date ale subcontractantului Wix.com LTD

În timpul furnizării către tine a datelor tale personale, datele personale pot fi transferate pe internet. Deși depunem toate eforturile pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizezi, transmiterea de informații dintre tine și noi, pe internet, nu este complet sigură (e posibil ca terminalul de pe care scrii sa fie monitorizat de terți, spre exemplu, fără ca noi să putem face nimic în această privință). Prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor tale personale transmise prin intermediul internetului. Înțelegi, deci, că orice astfel de transmisie este pe propriul tău risc. Odată ce primim datele personale, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la acesta.

Care sunt drepturile tale?

Dreptul de acces la date – ai dreptul de a obține din partea Gradinita Online – o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc, precum și acces la datele respective; totodată, poți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate societății noastre și care fac obiectul prelucrării; pentru orice alte copii solicitate de tine., Gradinita Online poate percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative; în cazul în care introduci cererea în format electronic și cu excepția cazului în care soliciți un alt format, informațiile îți vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent;

Dreptul la rectificare – ai dreptul de a obține rectificarea de către Gradinita Online a datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; Gradinita Online îi comunică fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și te va informa cu privire la acești destinatari, dacă vei solicita acest lucru;

Dreptul la ștergerea datelor – ai dreptul de a obține din partea Gradinita Online ștergerea datelor cu caracter personal care te privesc, fără întârzieri nejustificate, iar Gradinita Online are obligația de a șterge datele respective, atunci cand: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) îți retragi consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) te opui prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale ce revine Gradinita Online în temeiul dreptului Uniunii sau al legislației române; Gradinita Online va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice ștergere a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;

Dreptul la restricționarea prelucrării – ai dreptul de a obține din partea Gradinita Online restricționarea prelucrării în cazul în care te afli într-unul din următoarele cazuri: (i) contești exactitatea datelor, pentru perioada care-i permite Gradinita Online să verifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegală, iar tu te opui ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (iii) Gradinita Online nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar tu soliciți pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau (iv) te-ai opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale Gradinita Online prevalează asupra drepturilor tale; Gradinita Online va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restricționare a prelucrării, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;

Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul de a primi datele cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate către Gradinita Online într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții; în exercitarea acestui drept, ai dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la Gradinita Online la alt operator atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;

Dreptul la opoziție – ai dreptul de a te opune, din motive legate de situația particulară în care te afli, în orice moment, prelucrării datelor tale cu caracter personal, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții;

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;

Dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal; B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

Dreptul de a-ți retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de Gradinita Online pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Te rugăm să ai în vedere și următoarele:

Perioada de timp: Vom încerca să răspundem la solicitarea ta în termen de 30 de zile și putem prelungi acest termen din motive specifice, legate de complexitatea cererii tale. În toate cazurile, dacă această perioadă este extinsă, te vom informa despre termenul de prelungire și despre motivele care au condus la aceasta.

Restricționarea accesului: în anumite situații, este posibil să nu-ți putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorită dispozițiilor legale. Dacă refuzăm cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.

Fără identificare: în unele cazuri, este posibil să nu putem căuta datele tale personale datorită identificatorilor pe care îi furnizezi în solicitarea ta. În astfel de cazuri, în cazul în care nu te putem identifica ca persoana vizată, nu suntem în măsură să ne conformăm solicitării tale de a-ți executa drepturile legale descrise în această secțiune, cu excepția cazului în care furnizezi informații suplimentare care să ne permită identificarea. Te vom informa și îți vom oferi posibilitatea de a oferi astfel de detalii suplimentare.

Exercitarea drepturilor legale: Te rugăm să ne adresezi întrebările tale cu privire la obiectul protecției datelor și orice solicitări în exercitarea drepturilor tale legale la următoarele date de contact:

contact@gradinitaonline.ro,

Love & Education Srl – Iași, Str. Sărărie, nr. 6, camera 2, Etaj 1, Județ Iași

 

Vom investiga și încerca să rezolvăm orice cerere sau plângere cu privire la utilizarea sau dezvăluirea informațiilor tale personale.

Dacă nu ești mulțumit de răspunsul nostru, poți face o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Poți găsi mai multe informații la: http://dataprotection.ro/?page=procedura_de_solutionare_a_plangerilor.

Cum îți poți exercita drepturile?

Te invităm să comunici cu noi despre exercitarea drepturilor tale privind protecția datelor tale personale.

Acceptăm numai solicitări scrise, deoarece nu putem face față solicitărilor verbale imediat, fără să analizăm mai întâi conținutul cererii și fără să te identificăm mai întâi.

Cererea ta trebuie să conțină o descriere detaliată și precisă a dreptului pe care dorești să-l exerciți.

Trebuie să ne furnizezi o copie a unui document de identificare pentru a-ți confirma identitatea (buletin, carte de identitate, pașaport).

Orice alte date conținute în copia documentului de identificare, cum ar fi poza sau orice alte caracteristici personale, pot fi acoperite.

Nu vom accepta alte mijloace de a-ți asigura identitatea, mai ales în situația în care dorești să îți furnizăm datele pe care le deținem, pentru că am risca să transmitem datele tale către persoane neidentificate.

Dacă dorești sa propui alternative, le vom evalua de la caz la caz.

Folosirea informațiilor din documentul tău de identificare este limitată la activitatea de confirmare a identității tale și nu va genera o stocare a datelor tale personale mai mult decat este necesar în acest scop.

Poți trimite solicitarea ta referitoare la protecția datelor tale personale la contact@gradinitaonline.ro

Vei primi răspunsul nostru la cererile tale care vizează protecția datelor tale personale la adresa de e-mail de pe care ne-ai transmis solicitarea.

Ne vom conforma că o cerere privind protecția datelor tale personale este recunoscută, soluționată în termenele prevăzute de lege.

Te informăm despre modul în care ne ocupăm de cererea ta (prin care îți exerciți drepturile) cu privire la protecția datelor tale personale: într-o lună de la data primirii cererii.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să modificăm practicile noastre de confidențialitate și să actualizăm și să efectuăm modificări la această notă de informare în orice moment. Din acest motiv, te încurajăm să te întorci în permanență la această notă. Acest document este actual de la data care apare în partea de sus a documentului. Vom trata datele tale personale într-o manieră compatibilă cu notificarea de confidențialitate în baza căreia au fost colectate, cu excepția cazului în care avem consimțământul tău să le tratăm diferit.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE