top of page

Cum putem avea o imprimantă care să ne țină mai mulți ani și să printeze la un cost cât mai mic?

Actualizată în: 23 apr. 2023

Problema imprimantelor este că se strică repede dacă nu sunt folosite o perioadă mai lungă de timp.


Se usucă cerneala și se înfundă capul de imprimare care, în general, costă cât o imprimantă nouă.


Cum putem avea o imprimantă care să ne țină mai mulți ani și să printeze la un cost cât mai mic?


Simplu. Sunt 2 aspectecte de luat în calcul:

  1. Trebuie să aveți cel puțin un copil :) și să îi printați color cel puțin o dată pe săptămână fișe cu activități educative precum cele de pe beekid.ro. Cerneala nu se va mai usca iar copiii se vor bucura.

  2. Pentru a avea un cost foarte mic de imprimare trebuie să luați o imprimantă cu cerneală (CISS) și să nu vă lăsați păcăliți de producătorii care zic să folosiți doar cerneala lor originală care este de câteva ori mai scumpă.


Imprimantele ce folosesc tehnologia CISS sunt puțin mai scumpe decât cele clasice la care trebuie schimbate cartușele, dar îți amortizezi investiția foarte repede deoarece costul printării cu tehnolgia CISS este de zeci de ori mai mic, printezi aproape gratis.


Ca să-ți faci o idee, cu aproximativ 35 lei cât costă un set de cerneală vei printa peste 5000 de fișe color. În comparație cu imprimantele clasice unde cu 50 lei printezi aproximativ 200 de pagini alb-negru, color nici nu mai are rost să calculăm.


Pentru Gradinita Online a trebuit să printăm zilnic multe fișe pentru activități și atunci am căutat o imprimantă rezistentă care să ne ofere un cost cât mai redus de listare.


Așa că suntem în măsură să vă recomandăm o imprimantă pe care am folosit-o intens mai bine de 2 ani și încă o folosim pentru a trimite copiilor fișele necesare activităților din programul Gradinita Online.Imprimanta pe care noi o folosim este Brother DCP - T520W, iar mai jos vă lăsăm 2 variante puțin mai ieftine dar cel puțin la fel de bune:Multifunctional inkjet CISS Canon PIXMA G2411, A4


Multifuntional Inkjet color Epson EcoTank L3210, A4147 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page